Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

(Не)дитячі історії: помічник для роботи з виставкою

insidethegates(Не)дитячі історії: помічник для роботи з виставкою / упоряд. Уфімцева Н. С., Бобров В.О. – Київ : Український центр вивчення історії Голокосту, 2021. – 144 с.

З радістю презентуємо нове видання УЦВІГу. Його створено для гідів (учнів і учениць) та освітян, які збираються використовувати у своїй роботі реальну або онлайн-версію виставки «(Не)дитячі історії». Помічник ознайомить із концепцією виставки, розповість про способи роботи з матеріалами, допоможе підготувати виставку до експонування тощо. Гіди, які супроводжуватимуть відвідувачів і відвідувачок, знайдуть тут практичні поради для підготовки та проведення екскурсій, взаємодії з іншими гідами та екскурсантами.

Проєкт і виставка «(Не)дитячі історії» створені Українським центром вивчення історії Голокосту за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини в рамках програми посиленої співпраці Східного партнерства 2019/20 з громадянським суспільством і є співпрацею з транснаціональним проєктом «Вчимося пам’ятати» єврейської громади Дюссельдорфа. Партнером проєкту та виставки є освітня платформа «Stories that Move».

[Завантажити]

Останні Новини

Дивитися всі
Top