Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Семінар-школа «Вчимося з минулого – діємо заради майбутнього. Навчання про історію Голокосту і права людини»

insidethegates1 листопада у Пущі-Водиці під Києвом завершилася п’ятиденна семінар-школа «Вчимося з минулого – діємо заради майбутнього».  За останні три роки це вже третій спільний захід Інституту ім. Ольги Ленгель (The Olga Lengyel Institute, New York) та Українського центру вивчення історії Голокосту, другий за співфінансування Нідерландського єврейського гуманітарного фонду (Гаага).

Метою семінару-школи є покращити рівень навчання про історію Голокосту та права людини в Україні. Програма надає можливість поєднати український та міжнародний досвід у викладанні цих тем та обґрунтуванні актуальності історичних подій у сьогоденні.

Цього року нам знову вдалося зібрати дуже натхненну і надихаючу групу освітян з усієї України. Додатковою перевагою стало те, що зустріч могла відбутися вживу. Звісно, з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки.

За допомогою лекцій, роботи з прикладами, обговорень, рефлексії, групової роботи, перегляду відео, запрошення гостьових промовців та використання свідчень очевидців вдалося організувати жваві дискусії.

Ми щиро дякуємо усім учасникам. Також наша подяка українським та міжнародних експертам, котрі вживу або онлайн змогли долучитися до цьогорічного семінару-школи.

Більше див.  за посиланням

Фотогалерея семінару-школи

Останні Новини

Дивитися всі
Top