Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Вчимося з минулого – діємо заради майбутнього: навчання про історію Голокосту і права людини, 2020

insidethegatesУ жовтні-листопаді 2020 року продовжилася освітня співпраця між УЦВІГом та Інститутом вивчення та викладання Голокосту і прав людини ім. Ольги Ленгель (Нью-Йорк). Після перенесення дат, додаткового набору учасників та тривалої підготовки нарешті відбулася онлайн-школа для близько 30 учасників з усієї країни.
Протягом 9 онлайн-зустрічей учасники та лектори обговорювали питання інтеграції навчання про історію Голокосту та освіту в сфері прав людини, розглядали історичні та методичні кейси, брали участь у практикумах та обговореннях, формулювали власні плани щодо покращення такої освіти у своїх навчальних закладах. Додаткові матеріали, надіслані лекторами та ведучими наперед, відео-лекції, пошукові завдання та практичні завдання допомагали максимально урізноманітнити навчання й обмін досвідом, а також встигнути осягнути чимбільший обсяг матеріалу.
Дуже допомагала урізноманітнити дискусії участь освітян з середньої та вищої школи, викладачів курсів підвищення кваліфікації, вчителів історії та інших гуманітарних дисциплін (література, рідна та іноземна мова тощо).
Ми щиро дякуємо міжнародній команді лекторів та тренерів, а також всім учасникам за підтримку та внесок у роботу онлайн-школи. 
Дуже важливо також, що цього року семінар-школа відбулася за співфінансування Інституту імені Ольги Ленгель та Голандського єврейського гуманітарного фонду (Dutch Jewish Humanitarian Fund).

 

Останні Новини

Дивитися всі
Top